Πάρτυ Γενεθλίων

Η καλύτερη επιλογή για παιδικό πάρτυ γενεθλίων για παιδιά ηλικίας 4 έως 9 ετών είναι σίγουρα τα δημιουργικά εργαστήρια.

Αναλαμβάνουμε πάρτυ γενεθλίων σε έναν χώρο ζεστό και μοντέρνο με αγαπημένους φίλους, πλούσιες δραστηριότητες, πολύ χορό και διασκέδαση. Όπως τότε που είμασταν και εμείς παιδιά…

 

Πάρτυ με αγαπημένους ήρωες, πάρτυ θεματικά , δημιουργικά και αξέχαστα.

Στο εργαστήρι μας τα πάρτυ διαρκούν 2,5 ώρες και οι έμπειροι εκπαιδευτικοί – εμψυχωτές προσφέρουν στα παιδιά δημιουργική απασχόληση μέσα από μία τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων που μπορεί να επιλέξει ο εορταζόμενος , προσαρμοσμένες στην ηλικία και στις αρεσκείες τόσο του ίδιου όσο και των φίλων του.

Δραστηριότητες όπως κουκλοθέατρο, μοντέρνος χορός, μουσικοκινητικά παιχνίδια, survivor games, θεατρικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές δημιουργίες , lego κατασκευές είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορεί να επιλέξει το παιδί.

Οι στιγμές που θα ζήσουν τα παιδιά στο παιδικό πάρτυ θα είναι μοναδικές και θα αποτυπωθούν όλες στο φωτογραφικό υλικό που θα παρέχει το εργαστήριο μας.

Πάρτυ χωρίς μουσική είναι ένα βαρετό πάρτυ και σίγουρα το Babaloon πρόβλεψε και για αυτό μέσα από μία ξέφρενη λίστα τραγουδιών που θα ωθήσουν τα παιδιά να σηκωθούν να χορέψουν.

Οι τρεις εκπαιδευτικοί – εμψυχωτές θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και θα φροντίσουν την άριστη ψυχαγωγία τους.

Στο τέλος του πάρτυ κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος καθώς το εργαστήρι μας θα προσφέρει ένα δωράκι αναμνηστικό σε όλα τα παιδιά.

Όσο για την τούρτα που σίγουρα θα θέλατε να είναι εντυπωσιακή , το Babaloon σου προσφέρει  εκπτωτικά κουπόνια από δυο μεγάλα ζαχαροπλαστεία της πόλης.

Γιατί το κάθε παιδί αξίζει να είναι πρωταγωνιστής την ημέρα των γενεθλίων του ! Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το πάρτυ  του παιδιού σας και είμαστε σίγουροι ότι θα του μείνει αξέχαστο !

ΘΕΜΑΤΙΚΟ

ΠΑΡΤΥ